Genel

“Bayramınız Kemerli Olsun”   

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle karayollarında trafik hareketliliğinin artması sebebiyle  İçişleri Bakanlığımız tarafından bayramda trafik güvenliğini sağlamak, emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek amacıyla ülke genelinde “Bayramınız Kemerli Olsun” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen trafik denetimine katıldı.

        Polis uygulama noktasında yapılan denetimde Vali Yılmaz’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş da yer aldı.

        Denetimler sırasında durdurulan araçlardaki sürücüler ve yolcularla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza emniyet kemerinin önemini hatırlatarak bilgilendirici broşürler dağıttı. Kemer takan sürücülere teşekkür eden Vali Yılmaz vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ederek, hayırlı ve güvenli yolculuklar diledi.

        Denetimin ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “İçişleri Bakanlığımızın başlattığı, Türkiye genelinde aynı saatte trafik uygulaması gerçekleştirdik. Bütün sürücülerimizin kurallara uymasını, emniyet kemerlerini takmasını, güvenli bir yolculuk yapmalarını istiyoruz. Güvenli ve huzurlu bir bayram geçirebilmek için trafik tedbirlerimizi aldık, denetimlerimizi yapıyoruz. Bayramımız kemerli olsun, bütün sürücülerimize güvenli yolculuklar diliyoruz. Huzur ve güven içinde bir bayram olması dileğiyle bütün sürücülerimizin Bayramını kutluyorum.”dedi.

Valilik Basın