Genel

BİLGESU VE ALİ İLTÜZER MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

Osmaniye’nin tanınmış sevilen ailelerinden HAVVA-MEHMET ALİ TAZEOĞLU’nun hanımefendi kızları Ziraat Mühendisi BİLGESU TAZEOĞLU  ile BERRA-HACI İLTÜZER Ailesinin beyefendi oğulları Mimar ALİ İLTÜZER, düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Osmaniye Gala Sosyal Tesislerinde 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 19.30’da düzenlenen Kır Düğününe davetlilerin alkış yağmuru altında giren BİLGESU-ALİ İLTÜZER çiftinin ilk danslarını yaparlarken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Her iki ailenin  yakınları ve arkadaşları da piste çıkarak yöresel oyunlar ve halaylarla renk kattıkları düğün coşkulu anlara da sahne oldu.

Osmaniye Belediyesi Evlendirme Memuru Hülya İnan da genç çiftlerin nikahlarını kıyarak “Bir yastıkta kocayın, bir ömür boyu mutlu olun inşallah” dileğinde bulundu. 

TAZEOĞLU ve İLTÜZER Ailelerinin örnek bir misafirperverlik gösterdiği düğün töreni, geç saatlere kadar coşkulu bir havada aynı coşku ile devam etti.

Duygusal anların da yaşandığı düğünde TAZEOĞLU ve İLTÜZER Aileleri, evlatlarının mutlu günlerine katılarak sevinçlerine ortak olan, telefonla arayarak veya sosyal medyada hayırlı olsun dileğinde bulunan tüm konu komşu akraba,Sivil Toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerine, kamu müdür ve personeline, iş adamları ve esnaflara  en kalbi teşekkürlerini sunduklarını söylediler.

HASAN KILIÇ