Genel

DURMUŞOĞLU: “21 YIL ÖNCE NASIL BİR HEYECANLA YOLA ÇIKMIŞ İSEK  BUGÜNDE YİNE AYNI HEYECANI YÜREĞİMİZDE TAŞIYORUZ”

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit durmuşoğlu “Yüz Yüze 100 Gün” programları kapsamında bugünde Kadirli’ye bağlı Orucbey, Koçlu, Yoğunoluk, Tahta, Değirmendere Köyleri ile Maksutoluğu yaylasını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Dokunmadık gönül, sıkmadık el bırakmayacağız ve bırakmıyoruz diyen Durmuşoğlu

“21 yıl önce nasıl bir heyecanla yola çıkmış isek bugünde yine aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz”diyen Durmuşoğlu,hem dış politikadaki gelişmeleri hem de yurt içinde Ak parti hükümetinin yapmış olduğu icraatları tek tek sıraladı.

Tüm Dünya’nın gözünün Türkiye’nin üzerine çevrildiğini belirten Durmuşoğlu,Dünya’nın sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dış politikadaki gelişmeleri gıpta ile izlediklerini, en son Rusya ile Ukrayna arasındaki krizde de tek devrede olan güçlü bir Türkiye’nin var olduğunu bir kez daha görmüşlerdir dedi. Durmuşoğlu, Ak Parti iktidarında gelinen nokta itibarı ile halkımızın beklentileri en güzel şekilde karşıladığını belirterek, güçlendikçe yerli ve milli olduklarını,güçlü ve büyük Türkiye’nin inşa edildiğini söyledi.

Durmuşoğlu, 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda bu kutlu yürüyüşümüzü milletimizle birlikte kararlılıkla sürdüreceğiz diyerek,Bu hikayenin baş mimarı da aziz millettir dedi.

Yerelde de Osmaniye genelinde yapılan ve yapılması hedeflenen projeleri de değinen Durmuşoğlu, çok sayıda hizmete imza attıklarını tek amaçlarının kendi bölgelerine durmadan ve mesai mefhumu gözetmeksizin halkımızın huzuru, refahı ve her şeyi için nasıl hizmet ederiz onun çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Köy ziyaretlerinde bazı bölgelerde olan yol, ve içme suyu gibi sorunları özel idare yetkililerine bir an evvel çözümü için gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Durmuşoğlu, Koçlu Köyünde yol yapım çalışmasını yerinde görerek işçilerle de bir süre sohbet etti.

Durmuşoğlu’na Kadirli Ak parti ilçe başkanı İsmail Oruç ile bazı yönetim kurulu üyeleri,Sumbas Ak parti ilçe başkanı Erol Kaplan,İl Genel meclis başkan vekili Dr.Mustafa Gürlek,İl Genel meclis üyesi Av.Harun Özdemir,İl özel idaresi genel sekreteri Mesut Ovalı,Kadirli orman işletme müdürü Adem Sarıbıyık,bazı birim müdürleri ile gençlik kolları başkanı Hakan Narcıoğlu’da eşlik etti.

MENDERES DEMİR