Genel

Kaymakam Turgay İlhan, Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı Düzenledi

Düziçi’nde Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı düzenlendi.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Osmaniye  Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Osmaniye  İl Özel İdare  Genel Sekreteri Mesut Ovalı, Düziçi Orman Müdürü Harun Demircioğlu, TEDAŞ Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu, Toroslar Edaş Operasyon Müdürü Aşkın Aydın, Toroslar Edaş Yatırım Bölge Müdürü Kemal Kılıç, Toroslar Edaş Adana Bölge Yatırım Müdürü Recep Gön, Toroslar Edaş Düziçi Müdürü Halil Nacar, ilçedeki daire amirleri ile 25 Köy Muhtarlarının katılımıyla, Düziçi Öğretmen Evi konferans salonunda toplantı düzenlendi. Köy ve Mahalle muhtarlarının katılımı ile düzenlenen toplantıda, Elektrik İletişim Sistemi ve diğer konular görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasında Kaymakam Turgay İlhan; “Sayın milletvekilimizin teşrifleri ile muhtarlar toplantımızı icra ediyoruz. Muhtarlarımızın ihtiyaçları, talepleri ve sorunlarına dair hususları, bölge müdürü arkadaşlarımızın da imkanları dahilinde cevaplayarak, il ve ilçe ölçekli çözülmesi imkan dahilinde mümkün olan hususları burada, çözüme kavuşturulamayan hususları ise resmi yazı ile Valiliğimize ve üst kurumlara iletilecektir. Bu toplantının icra edilmesi ve katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Her daim yanımızda olan ve her toplantımıza iştirak eden sorunlarımızı, problemlerimizi dinleyen başta Sayın Milletvekilimiz olmak üzere, değerli belediye başkanıma, bölge müdürlerimize, daire amirlerimize, muhtarlarımıza ve diğer tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, bu toplantının neticesi itibariyle hayırlara vesile  olmasını diliyorum” dedi.

Toplantı ile ilgili konuşan Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise; “Belediye başkanımız, belediye başkan yardımcılarımız, belediyemiz çalışanları ile birlikte mahallelerimizi, Köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler esnasında muhtarlarımız tarafından bizlere notlar iletiliyor. Her mahallenin sorunlarını ayrı ayrı değerlendirmek yerine, tüm muhtarlarımızı bir araya getirerek mahallelerimizi ilgilendiren sorunları, ilgili kurum yetkililerimiz ile beraber değerlendirip eksikleri gidermek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. İlçemize yaptıkları hizmetlerden ve bu toplantıyı tertip etmelerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizler hep birlikte ilimize, ilçemize en iyi, en güzel hizmetleri vermek üzere, bir araya gelen çalışma arkadaşlarıyız. Milletimizin ve devletimizin bize verdiği yetkiyi kullanan insanlarız. Attığımız her adımın somutlaşması, milletimizin hayır duası bizleri daha çok motive edecektir. Bu tür istişare toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizler devletimizin imkânlarının etkin ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Ali Celal KAYMAK