Genel

MİLLETVEKİLİ KAYA: “OSMANİYE’NİN SPOR ALTYAPISI DAHA DA GÜÇLENECEK”

“Gençlerin, büyük ve güçlü Türkiye yolunda en büyük pay sahibi olduğunun altını çizen Milletvekili İsmail KAYA, gençlik ve spor alanında yapılacak projelerle Osmaniye ilimizin  spor altyapısının daha da güçleneceğini, spor kompleklerinin Bahçe İlçemize ve Ellek Beldemize  hayırlı uğurlu olmasını dilerim”dedi.

Osmaniye AK Parti Milletvekilleri İsmail KAYA ve Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in katılımları ile Ellek Belediyesi ve Bahçe Belediyesi nezdinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Bu kapsamda Düziçi İlçemize 2 adet halı saha, Bahçe İlçemize 2 halı saha, Ellek Beldemize yüzme havuzu yapımı kararlaştırıldı.

 Yine daha önce imzalan protokol çerçevesinde Ellek beldesine yapılacak 1 adet kapalı spor salonunun temeli atıldı. 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı tamamladı. 1 adet basketbol sahası ve 1 adet voleybol sahası tamamlandı. Yürüyüş yolu yapımı da devam etmektedir.

 “Gençlerin, büyük ve güçlü Türkiye yolunda en büyük pay sahibi olduğunun altını çizen Milletvekili İsmail KAYA, gençlik ve spor alanında yapılacak projelerle Osmaniye ilimizin  spor altyapısının daha da güçleneceğini, spor kompleklerinin Bahçe İlçemize ve Ellek Beldemize  hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

HASAN KILIÇ