Genel

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’ndan  DOLU AFETİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye ilimizin Kadirli İlçesi Kesikkeli, Mecidiye, Tatarlı, Yeniköy, Tozlu ve Tekeli köylerinde etkili olan dolu afetiyle ilgili açıklama yaptı.

Osmaniye ilimizin Kadirli İlçesi Kesikkeli, Mecidiye, Tatarlı, Yeniköy, Tozlu ve Tekeli köylerinde 17 Mayıs 2022 tarihinde meydana gelen dolu afetinden etkilenen çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Durmuşoğlu, konu ile ilgili olarak Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüğü teknik ekiplerinin bu üzücü olay sonrası zarara uğrayan köylerimizde hasar tespit çalışmalarını vakit kaybetmeden başlattığını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi telefon ile aradığını, bölgemizde yaşanan bu afetin ehemmiyetini aktardığını söyleyen Durmuşoğlu, Sayın Bakanın Azerbaycan ziyaretinde olduğunu ama gerekli tüm talimatları verdiğini, bakanlık olarak mevzuat dahilinde gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Milletvekili Durmuşoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu ve buna benzer afetlerin izlerini kısa sürede sileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım.”

Ali Celal KAYMAK