Genel

 “ÖĞRENCİLERİMİZE MUTLU VE  HUZURLU BİR KAMPÜS HAYATI SUNMAKTAYIZ”

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun: “Güçlü akademik kadromuzla modern laboratuvar ve  binalarımızda  sunduğumuz kaliteli eğitim ve gerçekleştirmiş olduğumuz çeşitli kongre, sempozyum, çalıştay, kariyer fuarı, panel gibi akademik faaliyetlerimizin yanında; konserler, tiyatrolar,  Bahar ve Spor Şenliği gibi daha bir çok sosyal etkinliklerimizle de akademik başarımızın  yanında öğrencilerimize mutlu ve  huzurlu bir kampüs hayatı sunmaktayız.” dedi. 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye’nin yerel radyolarından olan Radyo Gönül’ün canlı yayın konuğu oldu.

Radyo Gönül stüdyosunda gerçekleşen canlı yayında Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü  Osman Turunç’un üniversitemiz ile ilgili sorularını yanıtladı.

Genç bir Üniversite olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin kuruluşundan ve gelişim sürecinden kısaca bahseden  Rektör  Prof. Dr. Turgay Uzun konuşmasında, Üniversitemizin fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından, güçlü akademik yapısından,  uluslararasılaşma çalışmalarından, barınma ve ulaşım olanaklarından, Üniversitemizin güçlü teknolojik alt yapısı ve bilişim kaynaklarından söz etti.

Rektör  Prof. Dr. Turgay Uzun konuşmalarının devamında “Güçlü akademik kadromuzla modern laboratuvar ve  binalarımızda  sunduğumuz kaliteli eğitim ve gerçekleştirmiş olduğumuz çeşitli kongre, sempozyum, çalıştay, kariyer fuarı, panel gibi akademik faaliyetlerimizin yanında; konserler, tiyatrolar,  Bahar ve Spor Şenliği gibi daha bir çok sosyal etkinliklerimizle de akademik başarımızın  yanında öğrencilerimize mutlu ve  huzurlu bir kampüs hayatı sunmaktayız.” dedi. 

Programın sonunda, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Radyo Gönül Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Kırlar’a ve program sunucusu  İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü  Osman Turunç’a
Üniversitemiz tanıtımına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek tüm öğrenci adaylarını üniversitemizi tercih etmeye davet etti.

HÜMEYRA BÜYÜKYOZGAT