Genel

”ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ  GELECEĞİN MİMARLARIDIR”

Kaymakam Turgay İlhan, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılışında İrfanlı İlk Okulunu ve Ortaokulunu Ziyaret Etti.

Kaymakam Turgay İlhan, İrfanlı İlkokulu ve ortaokulu bahçesinde ilk ders zilini öğrencilerle beraber çalmasıyla 2022-2023 Eğitim öğretim yılı start aldı.

Kaymakam Turgay İlhan, öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bu sevinçli günde yalnız bırakmadı. İlçemiz İrfanlı Mahallesi’nde bulunan İrfanlı İlkokulu ve orta okulunda tertiplenen 2022-2023 eğitim öğretim yılının açılış ve İlköğretim haftasına katılan Kaymakam Turgay İlhan, öğrencilerle okul bahçesinde ders zilini beraber çaldı. Kaymakam Turgay İlhan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, Okul Müdürleri ve öğretmeleri eşlik etti.

Kaymakam İlhan, Öğretmenler ve okul bahçesinde bulunan öğrenci velileri ile bir süre sohbet etti. Öğrenciler, Öğretmenlerle ve Öğrenci Velileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  Kaymakam İlhan, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kaymakam İlhan, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz geleceğin mimarlarıdır. Milli manevi değerlerle donatılmış, dünya ile yarışacak bilgi ve yeteneklerle donatılmış nesiller için uğraşmaktayız. Eğitim ve öğretime okullarımızı hazırladık. Öğrencilerimiz çok çalışmak ve başarılı olmak durumundadır. Velilerimizde okullarımıza ve öğretmenlerimize güvensinler.” dedi.

Haber merkezi