Genel

OKÜ,  TÜRK DÜNYASI GAZETECİLER FEDERASYONU İLE KÜLTÜREL İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir “Korkut Ata Üniversitesi Türkiye ve Türk Dünyasında önemli ve müstesna bir bilim yuvası. Onlarca Uluslararası projeye imza atan Üniversitenin destekleri ile Osmaniye ,Türkiye ve Türk Dünyasına daha iyi hizmet etme imkanı bulacağız dedi.Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Osmaniye’nin ve bölgenin kültürel gelişimine katkıda bulunacağına inandığım iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu “Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ve Yarışması”nın ve Türk Dünyası Projelerinin uygulanmasına dair Korkut Ata Üniversitesi ile İlgili iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliği protokolünü Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir imzaladı.

Söz konusu protokol ile Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu ve Türk Dünyası Kültür Sanat Sinema Vakfı tarafından düzenlenmesi planlanan Türk Dünyası Belgesel Film Festivali, Türk Dünyası Gazeteciler Çalıştayı ve Şurası, Türk Dünyası Filmleri Gösterisi, Korkut Ata Kültür Sanat Şölenleri, Genç Sinemacılar Buluşması, Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu, Türk Dünyası Sinemacılar Çalıştayı ve Türk Dünyası Yaratıcı Endüstriyel, Tasarım Günleri ve Sergileri projelerine Korkut Ata Üniversitesi katkı verecek.

Ayrıca iş birliği protokolü ile Türk Dünyası Belgesel Film Festivali 2022 Osmaniye Gösterimleri Karkut Ata Üniversitsi evq sahipliğinde yapılacak.

İşbirliği ile İlgili olarak memnuniyetini belirten Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir “Korkut Ata Üniversitesi Türkiye ve Türk Dünyasında önemli ve müstesna bir bilim yuvası. Onlarca Uluslararası projeye imza atan Üniversitenin destekleri ile Osmaniye ,Türkiye ve Türk Dünyasına daha iyi hizmet etme imkanı bulacağız dedi.

Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Osmaniye’nin ve bölgenin kültürel gelişimine katkıda bulunacağına inandığım iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HASAN KILIÇ