Genel

OSMANİYE  ADINA SEVİNDİREN GELİŞME

Osmaniye’ye 13 Uzman Hekim, 2 Pratisyen Hekim

Kadrosu Tahsis Edildi. 29 Haziran  2022 tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklar.

Sağlık Bakanlığı tarafından 105. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında Osmaniye emrine 13 Uzman Hekim ve 2 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edildi.

Konuyla ilgili olarak Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’un açıklamasına göre,

İlimizdeki sağlık tesislerinden;

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNE; 1 Acil Tıp Uzmanı,1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı ve 1 Pratisyen Tabip

KADİRLİ DEVLET HASTANESİNE; 1 İç Hastalıkları Uzmanı,

DÜZİÇİ DEVLET HASTANESİNE; 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Tabip

Olmak üzere toplamda 13 Uzman Hekim 2 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir.

29 Haziran  2022 tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır.

Dr.Öznavruz, açıklamasını “İlimizde yeni göreve başlayacak uzman hekimlerimize başarılar diliyor, ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek tamamladı.

HASAN KILIÇ