Genel

Osmaniyespor FK’da Kale  Furkan Keleş’e Emanet!

TFF 3. Lig ekibi Osmaniyespor FK, 2022 – 2023 Futbol Sezonunda ilk transferini kaleci Furkan Keleş ile yaptı. OsmaniyesporFK’da kale Furkan Keleş’e emanet olacak.

Osmaniyespor FK, daha önce 1461 Trabzon, Yomraspor, Ağrı 1970 Spor, Artvin Hopaspor ve son olarak Nevşehir Belediyespor formasını giyen başarılı eldiven Furkan Keleş’i Osmaniyesporlu yapan sözleşmeyi imzalattı.

Sarı Yeşilli kulübe transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Keleş, “Bana güvenen yöneticilerimi, hocalarımı ve bizden başarı bekleyen taraftarımızı mahcup etmemek için yeni gelecek tüm takım arkadaşlarım ile Osmaniyespor için terimizin sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Osmaniyespor FK Kulüp Başkanı Bülent Çenet, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve kamp öncesine kadar eksik bölgelere transferleri tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

OszmaniyesporFK’lı taraftarlar da “Bizler de Osmaniyespor FK Ailesi olarak takımımıza yeni katılan kalecimiz Furkan Keleş’e Sarı Yeşil formamız altında başarılar diliyoruz” dediler.

FERHAT ŞEKER