Genel

Rektör Uzun:“Öğrencilerimizin HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi  Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak  Sanatları Bölümü Uygulama Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun başkanlığında gerçekleşen senato toplantısına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp ile diğer senato üyeleri katıldı.

OKÜ’ye bağlı  Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin mutfak uygulamalarını yerinde inceleyen, hazırlanan yemekleri beğenen  OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kendilerini geliştirmelerine  her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Üniversite ile ilgili  gündem maddelerinin görüşüldüğü senato toplantısının ardından Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve senato üyeleri Kadirli Kampüsü’nden  ayrıldı.

OKÜ SENATOSU

Senato, rektörün başkanlığında, rektör yardımcıları, dekanlar ve her fakülteden fakülte kurullarınca üç yıl için seçilecek birer öğretim üyesi ile rektörlüğe bağlı enstitü ve yüksekokul müdürlerinden oluşur. Senato, her eğitim-öğretim yılı başında ve sonunda olmak üzere yılda en az iki defa toplanır. Rektör gerekli gördüğü hallerde senatoyu toplantıya çağırır.

OKÜ basın