Genel

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN ZİYARET

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacaklarını ifade ederek, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Mekânları cennet olsun, Cenab-ı Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor; gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, Şehidimiz J. Uzm. Kad. Çvş. Abdullah Açıcı’nın Ailesini Evlerinde Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, Lice İlçesi kırsalında 04.06.2012 tarihinde yapılan operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen mayına basmak suretiyle şehit olan J. Uzm. Kad. Çvş. Çavuş Abdullah Açıcı’nın ailesini evlerinde ziyaret ettiler.  Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidimizin eşi Songül Açıcı ve çocukları Oğulcan, Vedat ve Eyşan Açıcı ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimizin kızı Eyşan’ın Cumhuriyet Başsavcısı olmak istediğini söylemesi üzerine Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’u arayarak, Eyşan’la görüştürdü. Kendisini ziyaret etmek istediğini söyleyen Eyşan’ı memnuniyetle misafir edeceğini ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Eyşan’a başarılar diledi. Şehidimizin kızı, Vali Yılmaz’a teşekkür etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacaklarını ifade ederek, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Mekânları cennet olsun, Cenab-ı Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor; gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Ziyaret sırasında Şehidimizin ailesine Kur’an-ı Kerim ve Bayrağımız takdim edildi.

Şehidimizin ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler. 

Valilik basın