Genel

SİMAK FİRMASI’NDAN 100 KİŞİYE EKMEK KAPISI

Simak Ağır Makine Sanayi ve A.Ş, İŞKUR’a kayıtlı iş arayanlar arasından iş görüşmesi yaparak seçeceği yaklaşık 100 kişiyi firma bünyesinde istihdam edecek.

Firma; askerliğini yapmış, meslek lisesi mezunları öncelikli tercihleri olmakla birlikte en az ilköğretim mezunu, 21-35 yaş aralığında,ekip çalışmasına uygun, çalışma ortamına uyum sağlayacak vasıflı-vasıfsız personel alımı yapacak.

Su borulu buhar kazanı, basınçlı kap vb. imalatı yapan firma, çeşitli mesleklerde personel alacak olup, söz konusu meslekler ve alacakları kişi sayısı şöyle sıralanıyo:

GazaltıKaynakçısı 10 kişi, Elektrik Kaynakçısı 10 kişi, Çelik Kaynakçısı 10 kişi, Tornacı 10 kişi ve Beden İşçisi 50 kişi. Alacağı 50 kişilik beden işçisi fabrikanın taşlama, çapak temizleme ve yardımcı işlerinde çalışacak.Firma bu alımların yanı sıra 2 kişilik Elektrik Mühendisi ile 2 kişilik Makine Mühendisi alacak olup makine mühendisi mesleğinde tercih edeceği kişilerde en az 5 yıl tecrübe şartı ile kalite kontrol alanında deneyimli olma şartı arıyor.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak yaptığı açıklamada, işletmeninilave ücret politikası uygulayarak il dışında bulunan şantiyelerine, iş durumuna göre eleman gönderebileceğini söyledi. İl Müdürü Altunkaynak, 100 kişilik eleman alımıyla ilgili iş görüşmesinin Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binasında 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 10:00 da yapılacağını belirterek şartları uyan iş arayanları İŞKUR’a davet etti.

HASAN KILIÇ