Genel

SUMBAS’TA KANALİZASYON HATTI İNŞAATINDA İMZALAR ATILDI

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu yaptığı açıklamada, Sumbas’a sağlıklı ve uzun yıllar hizmet edecek kanalizasyon hattı şebekesinin uzun uğraşlar sonucunda ihalesinin tamamlandığını belirterek;” Bugün Sumbas Belediyesi için dönüm noktalarından, tarihi günlerden birini yaşıyoruz. İlçemizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kanalizasyon hattı şebeke ihalesinin yer teslimini yapıyoruz Sumbas Belediyesi olarak beldemize böyle bir hizmeti kazandırdığımız için son derece mutluyuz” dedi.

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde  Belediye Başkanlığı, ilçeye yapılacak kanalizasyon hattı inşaatının imzaları İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner ve ihaleye alan firma Zirve Grup Alt Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tic. Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Keleş’in katılımıyla atıldı.

İmza töreninde Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu yaptığı açıklamada, Sumbas’a sağlıklı ve uzun yıllar hizmet edecek kanalizasyon hattı şebekesinin uzun uğraşlar sonucunda ihalesinin tamamlandığını belirterek;” Bugün Sumbas Belediyesi için dönüm noktalarından, tarihi günlerden birini yaşıyoruz. İlçemizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kanalizasyon hattı şebeke ihalesinin yer teslimini yapıyoruz Sumbas Belediyesi olarak beldemize böyle bir hizmeti kazandırdığımız için son derece mutluyuz. İlçemiz halkı hizmetlerin en iyisine, en güzeline layık. Sağlıklı şehirler, sağlıklı projeler üzerine inşa edilir. Biz ilçemiz halkına en iyi hizmeti sunmak için alt yapı projelerinin içme suyundan sonra, kanalizasyon hattını da kazandırmış oluyoruz. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Ak Parti Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy, İlçe Başkanımız Erol Kaplan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.“ dedi. Dedi.

İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner imza töreninde yaptığı açıklamada , SUKAP Kapsamında %50 HİBE’li yaklaşık 31 milyon 32 bin TL karşılığında Zirve Grup Alt Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tic. Ltd.Şti ‘ne ihalesi gerçekleştirilen kanalizasyon hattı inşaatının uzunluğunun yaklaşık 35 kilometre olacağını, 350 günlük süre içerisinde tamamlanacak. Sumbas ilçemize hayırlı olsun”

Ak Parti İlçe Başkanı Erol Kaplan ise bu hizmetin ilçemizde büyük emek ve çabası olan Ak Parti Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya teşekkür etti.

Zirve Grup Alt Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tic. Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Keleş ise biz büyük ve güçlü köklü bir firmayız Türkiye’nin her yerin iş yapıyoruz. İş yapma anlayışımız kendi evimize ne yapmamız gerekiyorsa o düşünceyle iş yapıyoruz. Sumbasımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MENDERES ÖZAT