Genel

TDP GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Düziçi ilçemize gelerek Şehit Yusuf Avan’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu ve Şehidimizin mezarını ziyaret ederek dua etti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP)  Genel Başkanı  Mustafa Sarıgül, Osmaniye’nin   Düziçi ilçesinde şehitler gününde Adana’nın Kozan ilçesinde otomobille askeri aracın çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan’ın ailesini ziyaret etti, şehitlik ziyaretinde bulundu.

Şehidimizin babası  Adem, şehidimizin  eşi Cennet Avan ve şehidin yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaşan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı  Mustafa Sarıgül,  vatan bayrak ve hudut birligi için şehit düşen tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Şehidimizin Ailesi de TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve TDP Osmaniye İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiklerini söylediler.

Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Osmaniye ziyaret programına TDP Osmaniye İl Başkanı Tülay Doğan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

TDP Lideri Sarıgül, Partisinin Düziçi ilçe teşkilatını da ziyaret ederek teşkilat yöneticileri ve partililerin sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Hasan KILIÇ