Genel

VALİ DR. YILMAZ: “VATANA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMALIYIZ”

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 30 Ağustos zafer bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, Türk Tarihi’nin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 100. yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanı içindeyiz.

Türk Milleti, Başkomutanın liderliğinde tek yürek olup, kutsal mücadelesini zaferle taçlandırmıştır. Kendisini esaret altına almaya yeltenen emperyalist güçlere en sert tokadını atarak, bayrağımızın ilelebet dalgalanacağını, ocaklarımızın ebediyen tüteceğini ve Türk’ün vatan topraklarına olan sevdasını bir kez daha göstermiştir. Bizlere düşen görevse; Atalarımızdan emanet aldığımız, en değerli hazinemiz olan vatanımıza gözümüz gibi bakmalı ve varlığımızın ona armağan olduğunu her daim hatırlamak olmalıdır.

Sözlerime son verirken; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için toprağa can suyu olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla en kalbi duygularımla selamlıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı Kutlu Olsun!

Valilik basın