Genel

VALİ YARDIMCISI ADEM YILMAZ,   BZO BAŞKANI FATMA ŞAHİN’İ KUTLADI  

Osmaniye Vali Yardımcısı  Adem Yılmaz, Bahçe Ziraat Odasını ziyaret etti.  Bahçe Kadın Kooperatifinin  faaliyeti olan konservelik domatesle ilgili bilgi aldı.  

Konuyla ilgili olarak Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin şunları söyledi:

“Son 4 gündür odamız ve kadın kooperatifimizin faaliyeti olan konservelik domatesle ilgili bilgi alan sayın valimize odamızda kahvaltı ikramı yapılmıştır. Kahvaltıya Bahçe esnaf sanatkarlar ve şoförler odası başkanı sayın Mulla Mehmet Kalenderoğlu ve yönetim kurulu üyesi Aziz Ünlü de katılım sağlamışlardır.

TARIMIN EMEKÇİLERINI DESTEKLİYORUZ.

Konya Ereğli de çiftçilerimizin üretmiş olduğu konservelik domatesleri Bahçe Kadın Kooperatifi işbirliği ile Bahce kadınlarına üreticiden tüketiciye aracısız sunuyoruz.En önemlisi ise israfın önlenmesini sağlıyoruz.

Bugün saat 14.30 da Bahce ziraat odasi hizmet binasi önünde konservelik domates halkımızın hizmetine sunulacaktır. İletişim 0532 683 59 55

Bu vesile ile Sayın valimize, tarımsal üretim konusundaki ilgilerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı, Esnaf Odası başkanımıza ve yönetimine katılım sağladıkları için teşekkür ederiz”

HASAN KILIÇ