Genel

VALİ YILMAZ, KIZ ÖĞRENCİ  YURDUNU ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu ve Kayıboyu Kız Öğrenci Yurdu’nu Ziyaret Etti

        Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu ve Kayıboyu Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Ziyareti sırasında öğrencilerle de bir araya gelen Vali Yılmaz, Üniversiteye bu yıl başlayan öğrencilere “hoş geldiniz” dedi.

İlk olarak Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Vali Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Yurt Müdürü Sevgi Sabah Çakmaz ve öğrenciler tarafından karşılandı. Yurdun konferans salonu, kurs odaları, okuma salonunda incelemelerde bulunan Vali Yılmaz’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar bilgi verdi.

 Daha sonra Yurdun yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Yılmaz, öğrencilere Yurt hakkındaki görüşlerini sordu. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Yılmaz, bu yıl üniversiteye başlayan çocuklarını Yurda getiren öğrenci velileri ile de bir süre sohbet etti.

 Daha sonra Kayıboyu Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yurt Müdürü Asena Alaca ve öğrenciler tarafından karşılandı. Yurtta incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’dan bilgi alan Vali Yılmaz, öğrencilere başarılı bir eğitim yılı dileyerek ziyaretine son verdi.  

Valilik basın