Genel

VALİMİZDEN GAZİMİZE ZİYARET

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazimiz İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş’ı Evinde Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Belediye Başkanı Kadir Kara, 11.06.2022 tarihinde Pençe Kilit Operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanarak Gazi olan İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz de yer aldı.

        Gazimiz ile bir süre görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Belediye Başkanı Kadir Kara Gazimize acil şifalar temenni ettiler.

        Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin sayesinde vatanımızda huzur içinde yaşadığımızı ifade ederek, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.

        Gazimiz İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Akbaş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve Belediye Başkanı Kadir Kara ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Valilik basın