Genel

VALİMİZDEN KARAÇAY’DA İNCELEME

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz Karaçay Projesini çok önemsediğini ifade ederek, “Karaçay’ımızı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu proje tamamlandığında Osmaniye’mize değer katacak. Osmaniye’mize en güzel hizmetleri sunabilmek için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

İlimiz  Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz, Karaçay 4. Kısım inşaatında incelemelerde bulundu.  Vali Yılmaz’ın incelemelerinde Vali Yardımcısı Adem Yılmaz da yer aldı.

        Yapımı devam eden İnşaatı yerinde inceleyen Vali Yılmaz’a DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Şube Müdürü Mehtap Eker, Osmaniye İl Merkezi Karaçay Deresi 4. Kısım işinde bugün itibariyle, taban kazısının tamamlanarak drenaj boruları döşenen kısımların tesviye betonu dökümü imalatına geçildiğini söyledi.

        Konuyla ilgili Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Karaçay Projesini çok önemsediğini ifade ederek, “Karaçay’ımızı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu proje tamamlandığında Osmaniye’mize değer katacak. Osmaniye’mize en güzel hizmetleri sunabilmek için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

Valilik basın