Genel

VALİYE AHDE VEFA PLAKETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba yaşadığımız deprem felaketinde Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve destek nedeniyle Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a plaket takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba yaşadığımız deprem felaketinde Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve destek nedeniyle Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a plaket takdim etti. Vali Yılmaz’ın Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimize her zaman yakın ilgi gösterdiğini belirten Dernek Başkanı İsmail Kaba, Vali Yılmaz’a tüm üyeleri adına teşekkür etti.

Dernek Başkanı İsmail Kaba ve Dernek Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz, bizim için çok kıymetlidir. Onlara kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize ve vefat etmiş Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor; Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Valilik basın