Genel

YANAN ALANA 150 FİDAN

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Geçen yıl Temmuz ayında Osmaniye’mizde yanan alanlarda fidanlarımızı dikiyoruz. İnşallah sonbahara kadar, yanan bütün alanları fidanla buluşturmuş olacağız. Tekrar o çok güzel, görkemli ormanlarımıza inşallah yeniden kavuşacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında Karatepe Aslantaş Milli Parkı’nda Geçtiğimiz Yıl Yanan Alana 150 Fidan Dikildi

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Karatepe Aslantaş Milli Parkı’nda geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yanan alana Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla 150 fidan dikildi. Fidan dikim törenine Vali Yılmaz’ın yanı sıra Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk fidanı diken Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Geçen yıl Temmuz ayında Osmaniye’mizde yanan alanlarda fidanlarımızı dikiyoruz. İnşallah sonbahara kadar, yanan bütün alanları fidanla buluşturmuş olacağız. Tekrar o çok güzel, görkemli ormanlarımıza inşallah yeniden kavuşacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Türkiye Çevre Haftası nedeniyle bugün burada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz, Orman İşletme Müdürlüğümüz ve öğrencilerimizle birlikte fidan dikim faaliyetlerine biz de iştirak ettik, fidanlarımızı diktik.”dedi.

Alana kızılçam, defne, mavi servi ve erguvan fidanları olmak üzere 150 fidan dikildi. Valilik basın