Genel

AVŞAROĞLU BIÇAKÇILIK’TAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI JEST

Bıçakçılık mesleği, başlı başına bir kol olmakla beraber sıcak demircilik, ince tesviyecilik sanatı, bıçak sapları ve kınlarının üzerine nakşedilen çizgi ve desenlerin gümüş savad ile işlenmesi halinde kuyumculuk ile de ilişiği vardır.(https://dergipark.org.tr)

Osmaniye’de 4 yıldır  bıçakçılık sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli  işlere imza atan  Avşaroğlu Bıçakçılık, eli öpülesi şehit annelerine bedava kurban bıçağı geleneğini sürdürüyor.

Osmaniye’nin  Rahime Hatun Mahallesi Salı Pazar yolu üzeri Bizim Toptan Mağazası karşısında faaliyet gösteren Avşaroğlu Bıçakçılık’ın  sahibi aynı zamanda kendisi de gazi olan Eshabil Avşar, eli öpülesi şehit annelerine  4 yıldır bedava kurban bıçağı hediye ettiklerini belirterek, “Çünkü onlar için ne yapsak yine de azdır. Çünkü eli kınalı  evlatları bu vatan bu millet  ve bu bayrak için can vermişler şehit  olmuşlardır. Kısacası bu toprakları kanları ve canları ile Vatan yapmışlardır” dedi.

Şehit annelerine bedava kurban bıçağı  geleneğini bu Kurban Bayramında da sürdüreceklerini belirten Eshabil Avşar, “Avşaroğlu bıçakçılık olarak bu arada Türkiye geneli 4’lü kurban bıçağı 350 TL ve Osmaniye merkez de de 300 TL olmak üzere profesyonel kurban bıçağı kampanyası başlattık. Çok şükür siparişler geliyor . Bundan da  Osmaniye’nin tanıtımı adına büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

Trabzon Sürmene’de üretilen  kaliteli çelik ve kaliteyi Avşaroğlu Bıçakçılık olarak  Osmaniye’de Osmaniye bıçağı olarak üretmenin sevincini yaşadıklarını belirten  Eshabil Avşar,  “Akdeniz bölgesi ve tüm yurdumuza Sürmene kalitesinde Osmaniye bıçağı  ile hizmet veriyoruz. Bundan da Osmaniye adına  gurur duyuyoruz” dedi. Avşar, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek isteyen kurum ve yurttaşların 0545 420 64 00 nolu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

BİLEYLEME HİZ METİ DE VERİLİYOR

Öte yandan  Avşaroğlu Bıçakçılıkta Kurban bayramı öncesi piyasaya göre uygun fiyatla kurban bıçağı bileyleme hizmet ide veriliyor.

HASAN KILIÇ