Genel

BAHÇE KAYMAKAMI, KÖYLÜLERİN  SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİ

Bahçe ilçesi Kaymakamı Aziz KAYABAŞI, Arıklıkaş Köyünde Vatandaşla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinledi

Osmaniye’nin Bahçe ilçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Arıklıkaş Köyü Kur’an Kursu Toplantı Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek, köylülerin sorunlarını dinledi.

Toplantıya Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Jandarma Komutan V. Yusuf Caldu, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, Bahçe MHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akkuş, Bahçe Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Kılıç ile İlçemiz kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantının başında konuşan İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, “Ben Kaymakamlığım boyunca vatandaşlarımız ile istişare içinde olmaya ve yüzyüze iletişim kurmaya çalıştım. Bahçe ilçemizde de aynı gayret içerisinde olacağım. İlçemiz köylüleri ile yapacağımız toplantıların ilkini bugün Arıklıkaş köyümüzde başlatıyoruz. Biz bugün buraya İlçemiz kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte sizleri dinlemeye geldik.” dedi. Bunun üzerine Arıklıkaş Köyü sakinleri, Köyleri ile ilgili problemleri dile getirdi. Sonrasında ilgili problemler ile ilgili, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından bilgilendirme yapıldı ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantının sonunda konuşan Kaymakam Kayabaşı, “Dile getirilen talepleri, imkanlar ölçüsünde değerlendirilip çözüm arayacak ve vatandaşlarımız için her zaman en iyi koşulların sağlaması gayreti içinde olacağız.” dedi.

Toplantı görüş ve önerilerin alınması sonrasında, karşılıklı teşekkürlerle son buldu.

http://www.bahce.gov.tr/