Genel

OESOB BAŞKANI MURAT YALÇIN, MATBATASINI ALARAK İŞ BAŞI YAPTI

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimini kazanan mevcut başkan Murat Yalçın,   Oda başkanlarıyla birlikte   yeni dönem için mazbatasını aldı.

Esnaf odaları başkanlarının da katıldığı toplantıda bir konuşma yapan başkan Murat Yalçın, seçimlerin artık geride kaldığını, bundan böyle yine  birlik ve beraberlik içerisinde kalınan  yerden hizmete aynen devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi:

” Sevgili oda başkanlarım ve kıymetli üyelerimiz, Malumunuz seçimler geride kalmıştır. Bundan böyle Esnaf arkadaşlarımıza kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz. 4 yıllık başkanlık sürecimiz de esnafımıza ve odalarımıza vermiş olduğumuz  sözlerimizi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

MAZBATAYI YILDIRIM TAKDİM ETTİ

Başkan Yalçın’ın mazbatasını en eski oda başkanı olan Elektrik ve Elektronikçiler Odası başkanı Mustafa Yıldırım takdim ederek hayırlı olsun dedib

Biz de basın olarak güven tazeleyen ve hizmette göreve kaldığı yerden başlayan OESOB Başkanı Murat Yalçın ve ekibini kutluyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HASAN KILIÇ