Genel

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

Valimiz  Dr. Erdinç Yılmaz: “Türkiye genelinde üniversite giriş sınavlarında Osmaniye’miz 16. sıraya yükseldi, bu yükselişi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte ilk 10’a, sonra ilk 5’e, daha sonra ilk 3’e ve inşallah zirveye doğru gitmeye kararlıyız. Bu azmimizi, kararlılığımızı sürdürdüğümüz sürece bunu başaracağımıza inanıyorum. Çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum” dedi.

2021–2022 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Mahmut Ali Kirmit İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilere karnelerini dağıttı.  İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çözeli, Okul Müdürü İsmet Bayramlı ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Okul bahçesindeki öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıttı.

Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Sevgili çocuklar bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Tatilde dinlenin, eğlenin, bol bol da kitap okuyun. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Yılmaz, öğrencileri tebrik etti.

Vali Yılmaz, sınıf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün karne günü, çocuklarımızla karne sevincini paylaşıyoruz. Osmaniye olarak eğitimde çok güzel başarılar elde ediyoruz. Bu başarıya imza atan İl Milli Eğitim Müdürümüzü, kadrosunu, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve bu başarıyı gerçekleştiren sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimize tatil döneminde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Bunu yaparak tatil dönemlerini en iyi şekilde değerlendireceklerdir. 474 okulda 135 Bin öğrenciye eğitim öğretim hizmeti verildi bu dönem. Çalışmalarımız inşallah önümüzdeki süreçte de devam edecek. Eğitim ordumuz, geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın yetiştirilmesinde çok önemli görevler düştüğünün bilincinde, azimle, kararlılıkla, vefayla çalışmaya devam edecekler. Biz de bu süreçte eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın hep yanında olacağız, hep beraber eğitim öğretimi Osmaniye’mizde daha ileri seviyelere taşıma kararlılığını sürdüreceğiz. Türkiye genelinde üniversite giriş sınavlarında Osmaniye’miz 16. sıraya yükseldi, bu yükselişi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte ilk 10’a, sonra ilk 5’e, daha sonra ilk 3’e ve inşallah zirveye doğru gitmeye kararlıyız. Bu azmimizi, kararlılığımızı sürdürdüğümüz sürece bunu başaracağımıza inanıyorum. Çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum” dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin son bölümünde öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

Valilik Basın